viernes, 22 de mayo de 2015

EXPLICACIÓ DE LA NOSTRA SALA.

8 comentarios:

  1. Heu de fer, també, una presentació de l'entrada.

    ResponderEliminar
  2. Continueu sense fer cap presentació del treball. Si a més afegiu que no calia fer un altre bloc, resultarà prou incomprensible per qui entrara al web quin és el sentit del vostre treball.
    Cal seguir SEMPRE les instruccions de treball.

    ResponderEliminar
  3. Glossari bé. Sigles ... no altra paraula inventada són LGTB.

    ResponderEliminar
  4. On estan els documents definitius que pujareu el divendres? No té cap sentit que, sabent que anem a corregir, deixeu la feina feta però sense presentar. Espabileu-vos!

    ResponderEliminar
  5. La segona part de l'informe és una exposició-explicació sobre la Moguda en la qual es perd el sentit de la investigació que era la seua aportació al moviment d'alliberament de la comunitat LGTB i no la moguda en si mateixa.

    En quant a l'anàlisi crítica és un recull de fet on hi ha contextualització, no es concreta on es donen i tampoc es fa una valoració. Més bé apareix com fets relacionats en el tema sense poder prou vegades ni situar-los en el temps.
    L'evolució del treball és negativa.

    ResponderEliminar
  6. Hi ha bona quantitat de treball documental en entrevistes però cal aconseguir una entrevista amb un fil conductor i ser capaç de provocar reflexions més extenses. D'altra forma l'entrevista es converteix en qüestionari.
    Es imprescindible identificar les dades -que no el nom- de la persona entrevistada per poder interpretar el que afirma.

    ResponderEliminar
  7. Algunes obres d'art no són reconegudes, altres no tracten el tema. Unes quantes sí podrien estar ben seleccionades. La creació de Miguel Angel a la Capella Sixtina no pensareu que és un bon exemple de relació homosexual, veritat?

    ResponderEliminar
  8. La selecció musical està bé, La comentada és una còpia d'una font del projecte.

    ResponderEliminar